Pinso Gats

CROQ’ la Vie ha pres una decisió, la salut va primer. Les nostres receptes de pinso per a gats i gatets contenen molts ingredients d’origen animal, sense cap tubercle o llegum i una taxa molt baixa de carbohidrats. Una gamma que representa avui el millor que fem en matèria de nutrició animal.

Aquestes decisions han canviat la vida de milers de gats, d’amos i de famílies.

¿CÓMO ELEGIR TU PIENSO?

  • El pinso gat Pure Sérénité (gamma superior) és el millor que sabem fer en nutrició animal. Els resultats que obtenen els nostres clients sobre la salut del seu animal no són cap coincidència.
  • Quant al format de l’envàs, et recomanem no guardar el pinso més de 3 mesos dins la bossa. La quantitat que mengi la teva mascota determinarà la mida de la bossa feta per tu.

Ganes de saber-ne més?

Descarrega’t la infografia

Apadrina als teus amics
i obté un ticket de 10% de descompte.

DESCOBRIR L’APADRINAMENT

Acumula punts de fidelitat en cada comanda i bescanvia’ls en €!

EL TEU COMPTE FIDELITAT

EL NOSTRE EQUIP T’ESCOLTA

Et responem. De veritat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Les teves preguntes més freqüents

vegades són preguntes essencials que ens hem de fer per estar segur que prenem les decisions correctes per a la salut de les nostres mascotes. Per a qualsevol altra pregunta, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sempre t’atendrem amb molt de gust.

CROQ' La Vie ofereix un aliment ric incloent ingredients d'origen animal i francès, baix en hidrats de carboni, sense verdures, lleguminoses o tubercles i cuinat a foc lent. Un aliment totalment dedicat al benestar animal i a la serenitat dels propietaris.

Comprar productes CROQ’ La Vie no és només alimentar la teva mascota amb aliments pensats per al seu equilibri i salut, és beneficiar-se també de l'experiència de criadors compromesos i d'un assessorament en matèria de salut, tots dos gratuïts.

La nostra experiència ens ha demostrat fins a quin punt la qualitat d'una alimentació pot ser essencial, fins i tot absolutament decisiva, en la salut dels nostres animals. Avui no hi ha cap secret, si els nostres clients aconsegueixen obtenir tan bons resultats en la salut dels seus gossos i gats, és gràcies a aquesta qualitat i també al fet que només utilitzem ingredients adaptats a la naturalesa profunda dels nostres carnívors domèstics.

Avui, clarament, ser una marca francesa no és suficient per garantir-li al consumidor que consumeixi productes francesos. Amb l'afirmació "pinso fabricat a França" ja no n’hi ha prou. Efectivament, el que compta és l'origen dels ingredients, un origen pel qual molts guarden silenci... amb raó...

Efectivament, ja no comptem el nombre de marques franceses "Made in France" que no tenen ni una fàbrica ni un proveïdor basat a França. Però compte, això és completament legal Un aliment es pot elaborar en un 95 % a Espanya amb ingredients provinent de països comunitaris i extracomunitaris, transportats en bosses grans per transportar els residus (big bags) cap a França per experimentar una transformació final com un simple recobriment de greix. Al final d’aquesta operació, només cal posar-hi el segell de "fabricació francesa".

Però per a alguns consumidors, la legalitat no sempre és una mostra d'ètica o de confiança.  

Per a CROQ' La Vie, aquestes garanties per al consumidor passen sobretot per comunicar l'origen purament i simplement francès dels ingredients que utilitzem, més enllà del fet de ser una marca francesa creada a França.

Els hidrats de carboni que se’ls hi dona en grans quantitats als nostres gossos i gats poden ser la causa d'un cert nombre de problemes de salut: infeccions urinàries, càlculs, pancreatitis, diabetis, obesitat,...

Naturalment, aquests ingredients s'han de limitar al màxim.

Els hidrats de carboni estan presents principalment en lleguminoses, tubercles i cereals.

Antigament, abans de la creació del pinso, els propietaris preparaven els bols dels seus gossos i gats barrejant carn amb arròs, pasta, flocs d’avena. A les nostres mascotes els hi anava bé, estaven contentes i sanes. Però els darrers anys, els propietaris han presenciat l’aparició de nous ingredients com les llenties, els cigrons, els pèsols, la patata o fins i tot el moniato, per obtenir “pinso sense cereals”. Aquests ingredients són rics en hidrats de carboni, però sobretot poden tenir repercussions de vegades significatives en la salut dels nostres carnívors domèstics.  

A CROQ' la Vie creiem que sí, cal afavorir el pinso baix en hidrats de carboni, però no en detriment de la salut dels nostres animals.

A CROQ' la Vie, el nostre menjar per a gossos i gats conté un mínim d'hidrats de carboni de fins a un 21%, i és sense lleguminoses ni tubercles.

Durant anys, els nostres gossos han menjat carn i cereals sense problemes, feliços i sans.

Durant dècades, fins i tot abans de l'arribada del pinso a les nostres cases, els propietaris preparaven amb amor per a les seves mascotes, una barreja de carn i arròs, o pasta o fins i tot flocs d’avena. Als nostres gossos i gats els hi anava bé, no experimentaven totes aquestes malalties contemporànies (diarrea recurrent, gastritis, dermatitis, pancreatitis,...) i eren feliços.

Avui dia és tot el contrari, les nostres mascotes es posen malaltes, cada cop més joves i amb malalties cada cop més greus, a mesura que canviem la seva alimentació.

Més enllà dels simples trastorns digestius (diarrea crònica, gastritis i vòmits de bilis), algunes verdures, malauradament, arriben a provocar malalties i patologies molt més greus. I això és el que ens preocupa. Entre aquestes malalties trobem la pancreatitis aguda, la dermatitis fulgurant, les miocardiopaties dilatades d'origen no genètic, així com la paràlisi progressiva de l'eix posterior.

Més enllà dels imports monumentals que els propietaris gasten per combatre aquestes noves malalties, ens preocupem pels nostres animals. No obstant això, sabem que senzill pot ser prevenir aquestes malalties quan són causades simplement per la presència de tubercles o lleguminoses: patata, moniato, cigrons, pèsols, llenties, etc.

Els nostres gossos i gats tenen unes característiques anatòmiques i fisiològiques molt particulars i com a propietaris que estimem els nostres animals, no ho podem ignorar, la seva salut està en joc.

Per exemple, els seus intestins, llisos i sense haustracions, són tres vegades més curts que els dels humans, fet que fa que no puguin digerir determinades verdures com els tubercles o les lleguminoses abans esmentats. Aquests ingredients no són per res inofensius per als nostres carnívors domèstics.

Actualment, la FDA, el Centre de Control de Verí Animal i cada cop més estudis independents donen l'alarma sobre aquests ingredients potencialment nocius per a la salut dels nostres carnívors domèstics, gats i gossos.

Cuidem la seva salut, no els hi donem cap d'aquestes verdures.

Els nostres carnívors domèstics per naturalesa no necessiten hidrats de carboni. Tanmateix, poden digerir-los perfectament en petites quantitats, sempre que provinguin d'aliments perfectament digeribles per a ells, com una petita quantitat de cereals de qualitat.

Per tant, un mínim d'hidrats de carboni és bo, sempre que sigui en benefici d'ingredients d’origen animal de qualitat, propicis per mantenir la seva bona salut.

Llavors, quants hidrats de carboni hauria de contenir una croqueta de pinso?

Per formar una croqueta seca cal un mínim de midó, la qual cosa fa que el seu ús sigui obligatori avui dia. No obstant això,els avenços tècnics permeten als fabricants més compromesos utilitzar molt pocs hidrats de carboni per formar la croqueta. 

A CROQ' la Vie, el nostre menjar per a gossos i gats només conté fins a un 21% d'hidrats de carboni, sense lleguminoses ni tubercles.