Pinso gos i gat

UNA NUTRICIÓ DE QUALITAT PER A UNA BONA SALUT

croquettes chien croq la vie
croquettes chat croq la vie
QUIN ÉS EL CRITERI MÉS IMPORTANT PER A ESCOLLIR EL PINSO?
El seu sabor?
La relació qualitat / preu?
El seu impacte en el teu animal?
L’AUTÈNTIC PROBLEMA

50%

dels gats pateixen una insuficiència renal abans dels 7 anys

27%

dels gossos moren de càncer

18%

dels gossos moren d’una malaltia cardíaca

I TU…. QUÈ VOLS PER A LA TEVA MASCOTA?

EM DIC
DAVY ROS

He dedicat gran part de la meva vida a una causa: la salut animal.

Sempre he viscut envoltat d’animals i he entès que els seus problemes de salut estaven generalment relacionats amb la seva alimentació, els ingredients utilitzats i l’origen d’aquests.

Avui aquests problemes afecten a tothom: : diarrees, vòmits, dermatitis, insuficiències renals, malalties cardíaques, obesitat, problemes urinaris, càncers.

Davant d’aquesta constatació, he decidit fer quelcom i aprofitar els meus anys de pràctica mèdica al servei de la salut animal.

Després d’anys d’esforç, veure la salut dels vostres gossos i gats canviar completament és el meu més gran orgull.Tot això no hauria estat possible sense un vertader coneixement de la nutrició animal.

LA QUALITAT TAMBE ÉS HONESTEDAT
I UNA VERTADERA TRANSPARÈNCIA.
90%

d’ingredients d’origen francès

Però d’altres, venen de lluny, com el nostre salmó que és noruec

72%

d’ingredients d’origen animal

Abans i després de la formació de la croqueta, el que fa una gran diferència

RPP i RPC

superiors a les referències europees

Un argument objectiu per a reconèixer la qualitat del pinso.No només hem fet això. Descobreix els nostres aliments.

On ne s’est pas arrêtés là. Découvrez nos aliments :

Els teus comentaris sobre la salut, el nostre orgull

4.5 / 5

Pel que fa als comentaris dels nostres clients, no hi ha censura i és un orgull! Són una font d'inspiració per a nosaltres i ens mostren que estem sempre a prop de les teves preocupacions i de la teva mascota.

Voir tous les avis
ESTALVIS RELACIONATS AMB LA QUALITAT

Sí, un tal nivell de qualitat té un preu.
Els nostres clients també aprecien particularment tot allò que estalvien.
La ració quotidiana i el consum anual es redueix entre un 20 i un 50% en comparació
amb un pinso Premium. A més, sovint ens comenteu que estalvieu en despeses de salut.

  • 90% d’ingredients d’origen francès

  • Entre un 20 i un 50 % d’estalvi en la porció quotidiana

  • Un equip especialitzat t’escolta

  • Un RPC i un RPP superiors a les referències europees

EL NOSTRE EQUIP T’ESCOLTA

Et responem. De veritat

CONTACTAR AMB NOSALTRES

Les teves preguntes més freqüents

Els nostres carnívors domèstics per naturalesa no necessiten hidrats de carboni. Tanmateix, poden digerir-los perfectament en petites quantitats, sempre que provinguin d'aliments perfectament digeribles per a ells, com una petita quantitat de cereals de qualitat.

Per tant, un mínim d'hidrats de carboni és bo, sempre que sigui en benefici d'ingredients d’origen animal de qualitat, propicis per mantenir la seva bona salut.

Llavors, quants hidrats de carboni hauria de contenir una croqueta de pinso?

Per formar una croqueta seca cal un mínim de midó, la qual cosa fa que el seu ús sigui obligatori avui dia. No obstant això,els avenços tècnics permeten als fabricants més compromesos utilitzar molt pocs hidrats de carboni per formar la croqueta. 

A CROQ' la Vie, el nostre menjar per a gossos i gats només conté fins a un 21% d'hidrats de carboni, sense lleguminoses ni tubercles.

CROQ' La Vie ofereix un aliment ric que inclou ingredients d'origen animal i francès, baix en hidrats de carboni, sense verdures, lleguminoses o tubercles i cuinat a foc lent. Un aliment totalment dedicat al benestar animal i a la serenitat dels propietaris.

Comprar productes CROQ’ La Vie, no és només alimentar la seva mascota amb aliments pensats per al seu equilibri i salut, és beneficiar-se també de l'experiència de criadors compromesos i d'un assessorament en matèria de salut, tots dos gratuïts.

La nostra experiència ens ha demostrat fins a quin punt la qualitat d'una alimentació pot ser essencial, fins i tot totalment decisiva, en la salut dels nostres animals. Avui no hi ha cap secret, si els nostres clients aconsegueixen obtenir tan bons resultats en la salut dels seus gossos i gats, és gràcies a la natura profunda dels nostres carnívors domèstics.

Avui, clarament, ser una marca francesa no és suficient per garantir-li al consumidor que consumeixi productes francesos. Amb l'afirmació "pinso fabricat a França" ja no n’hi ha prou. Efectivament, el que compta és l'origen dels ingredients, un origen pel qual molts guarden silenci... amb raó...

Efectivament, ja no comptem el nombre de marques franceses "Made in France" que no tenen ni una fàbrica ni un proveïdor basat a França. Però compte, això és completament legal. Un aliment es pot elaborar en un 95 % a Espanya amb ingredients provinent de països comunitaris i extracomunitaris, transportats en bosses grans per transportar els residus (big bags) cap a França per experimentar una transformació final com un simple recobriment de greix. Al final d’aquesta operació, només cal posar-hi el segell de "fabricació francesa".

Per a CROQ' la Vie, aquestes garanties per al consumidor es materialitzen, en primer lloc, mitjançant la comunicació de l'origen purament i simplement francès dels ingredients que utilitzem, més enllà del fet que som una marca francesa que fabrica a França.


CROQ' la Vie aposta per la producció local francesa de qualitat que contribueix plenament als resultats en matèria de salut que els nostres clients obtenen amb els seus animals.

Els hidrats de carboni que se’ls hi dona en grans quantitats als nostres gossos i gats poden ser la causa d'un cert nombre de problemes de salut: infeccions urinàries, càlculs, pancreatitis, diabetis, obesitat,...

Naturalment, aquests ingredients s'han de limitar al màxim.

Els hidrats de carboni estan presents principalment en lleguminoses, tubercles i cereals.

Antigament, abans de la creació del pinso, els propietaris preparaven els bols dels seus gossos i gats barrejant carn amb arròs, pasta, flocs d’avena. A les nostres mascotes els hi anava bé, estaven contentes i sanes. Però els darrers anys, els propietaris han presenciat l’aparició de nous ingredients com les llenties, els cigrons, els pèsols, la patata o fins i tot el moniato, per obtenir “pinso sense cereals”. Aquests ingredients són rics en hidrats de carboni, però sobretot poden tenir repercussions de vegades significatives en la salut dels nostres carnívors domèstics.  

A CROQ' la Vie creiem que sí, cal afavorir el pinso baix en hidrats de carboni, però no en detriment de la salut dels nostres animals.

A CROQ' la Vie, el nostre menjar per a gossos i gats conté un mínim d'hidrats de carboni de fins a un 21%, i és sense lleguminoses ni tubercles..

Durant anys, els nostres gossos han menjat carn i cereals sense problemes, feliços i sans.

Durant dècades, fins i tot abans de l'arribada del pinso a les nostres cases, els propietaris preparaven amb amor per a les seves mascotes, una barreja de carn i arròs, o pasta o fins i tot flocs d’avena. Als nostres gossos i gats els hi anava bé, no experimentaven totes aquestes malalties contemporànies (diarrea recurrent, gastritis, dermatitis, pancreatitis,...) i eren feliços.

Avui dia és tot el contrari, les nostres mascotes es posen malaltes, cada cop més joves i amb malalties cada cop més greus, a mesura que canviem la seva alimentació.

Més enllà dels simples trastorns digestius (diarrea crònica, gastritis i vòmits de bilis), algunes verdures, malauradament, arriben a provocar malalties i patologies molt més greus. I això és el que ens preocupa. Entre aquestes malalties trobem la pancreatitis aguda, la dermatitis fulgurant, les miocardiopaties dilatades d'origen no genètic, així com la paràlisi progressiva de l'eix posterior.

Més enllà dels imports monumentals que els propietaris gasten per combatre aquestes noves malalties, ens preocupem pels nostres animals. No obstant això, sabem que senzill pot ser prevenir aquestes malalties quan són causades simplement per la presència de tubercles o lleguminoses: patata, moniato, cigrons, pèsols, llenties, etc.

Els nostres gossos i gats tenen unes característiques anatòmiques i fisiològiques molt particulars i com a propietaris que estimem els nostres animals, no ho podem ignorar, la seva salut està en joc.

Per exemple, els seus intestins, llisos i sense haustracions, són tres vegades més curts que els dels humans, fet que fa que no puguin digerir determinades verdures com els tubercles o les lleguminoses abans esmentats. Aquests ingredients no són per res inofensius per als nostres carnívors domèstics.

Actualment, la FDA, el Centre de Control de Verí Animal i cada cop més estudis independents donen l'alarma sobre aquests ingredients potencialment nocius per a la salut dels nostres carnívors domèstics, gats i gossos.

Cuidem la seva salut, no els hi donem cap d'aquestes verdures.