pinso GOSSOS I GATS

L'experiència de criadors al servei de la salut de la teva mascota

Una dieta dissenyada per estar més a prop de la naturalesa profunda de les teves mascotes carnívores

croquettes chien croq la vie
croquettes chat croq la vie

EN PARLEM ?

La teva mascota està bé de salut?
Però fins quan?

LA NOSTRA MISSIÓ

Enfront d'aquestes derives que afecten en gran part les nostres mascotes, us proposem una alternativa :
canviar les coses de manera durable !

ELS NOSTRES COMPROMISOS

Uns productors compromesos
amb la salut animal

1

Fins a un 72% d'ingredients d’origen animal


& el 100 % d’ingredients saludables pel teu animal, respectuosos amb la seva alimentació i provinents de sectors francesos.


El que més desitgem, és oferir-te una alimentació adaptada i de qualitat per a la teva mascota. Unes croquetes que et permetran pensar en el futur del teu gos o el teu gat amb la màxima serenitat, salut i benestar.

2

Transparència


Per aportar-te sempre més garanties, les nostres croquetes estan sotmeses periòdicament a proves de qualitat per part de veterinaris independents.


I per anar encara més lluny, les nostres receptes també han estat analitzades per laboratoris independents, tot sota la supervisió d’un agent judicial. Una excepció a destacar, però també un compromís important que ens va semblar necessari donat el context actual. El nostre objectiu: aportar-te una transparència total i una veritable garantia per preservar la salut del teu gos o gat !

LES NOSTRES GAMES

Descobreix els nostres pinsos saborosos dissenyats d'acord amb les necessitats biològiques i naturals de la teva mascota

L'ESSENCIAL


Fins a un72%D’ORIGEN
ANIMAL

EL SENTIT COMÚ


0%FRUITES
I VERDURES

quant a

Una experiència que no és en cap cas una casualitat !

Soc el Davy ROS, fundador de CROQ' la Vie, investigador en salut i nutrició animal, apassionat pels animals des de sempre.

Vaig néixer en una família de criadors canins, Les Joyeuses Gambades, al cor del Loiret (França, 45). La nostra serietat i amor pels nostres gossos va destacar ràpidament i el centre va ser recompensat a partir de l’any 1998, convertint-se enmillor centre de cria de França.

Molt d'hora, tant pels meus pares com per mi, la correlació entre la mala qualitat del pinso que els hi donàvem als nostres gossos i les patologies que desenvolupaven en paral·lel, va ser evident !

Decebuts amb tot el que oferia el mercat, sigui quin sigui el nivell de gama que compràvem, vam apostar per un projecte una mica esbojarrat de crear el nostre propi pinso.

No podíem imaginar fins a quin punt la nostra experiència anava a ajudar milers de gossos i gats i això, molt més enllà de les nostres expectatives !

Els teus comentaris sobre la salut, el nostre orgull

Pel que fa als comentaris dels nostres clients, no hi ha censura i és un orgull! Són una font d'inspiració per a nosaltres i ens mostren que estem sempre a prop de les teves preocupacions i de la teva mascota.

4.5

Excellent | 9502 avis

Amb Croq' La Vie,
pots estalviar diners a llarg termini!

Perquè estem convençuts que una bona alimentació contribueix fortament a la salut del teu amic fidel, els nostres pinsos han estat dissenyats per permetre-li gaudir plenament de la vida i per molt de temps!

Perquè com més inadequada sigui l’alimentació, més la teva mascota patirà tard o d'hora problemes de salut. T’oferim un comparatiu de les despeses veterinàries lligades amb les malalties més comunes.

Anem a comparar ara aquestes despeses amb el nombre de dies durant els quals podries comprar pinso Croq’ La Vie amb el mateix pressupost !

Quants estalvis per a una vida més llarga i més bonica al costat del teu amic més fidel !

Penses que això no afecta el teu pelut ??

Pensem al contrari que li pot tocar a qualsevol !

Ho sabies ?

Les teves preguntes més freqüents

Els nostres carnívors domèstics per naturalesa no necessiten hidrats de carboni. Tanmateix, poden digerir-los perfectament en petites quantitats, sempre que provinguin d'aliments perfectament digeribles per a ells, com una petita quantitat de cereals de qualitat.

Per tant, un mínim d'hidrats de carboni és bo, sempre que sigui en benefici d'ingredients d’origen animal de qualitat, propicis per mantenir la seva bona salut.

Llavors, quants hidrats de carboni hauria de contenir una croqueta de pinso?

Per formar una croqueta seca cal un mínim de midó, la qual cosa fa que el seu ús sigui obligatori avui dia. No obstant això,els avenços tècnics permeten als fabricants més compromesos utilitzar molt pocs hidrats de carboni per formar la croqueta. 

A CROQ' la Vie, el nostre menjar per a gossos i gats només conté fins a un 21% d'hidrats de carboni, sense lleguminoses ni tubercles.

CROQ' La Vie ofereix un aliment ric que inclou ingredients d'origen animal i francès, baix en hidrats de carboni, sense verdures, lleguminoses o tubercles i cuinat a foc lent. Un aliment totalment dedicat al benestar animal i a la serenitat dels propietaris.

Comprar productes CROQ’ La Vie, no és només alimentar la seva mascota amb aliments pensats per al seu equilibri i salut, és beneficiar-se també de l'experiència de criadors compromesos i d'un assessorament en matèria de salut, tots dos gratuïts.

La nostra experiència ens ha demostrat fins a quin punt la qualitat d'una alimentació pot ser essencial, fins i tot totalment decisiva, en la salut dels nostres animals. Avui no hi ha cap secret, si els nostres clients aconsegueixen obtenir tan bons resultats en la salut dels seus gossos i gats, és gràcies a la natura profunda dels nostres carnívors domèstics.

Avui, clarament, ser una marca francesa no és suficient per garantir-li al consumidor que consumeixi productes francesos. Amb l'afirmació "pinso fabricat a França" ja no n’hi ha prou. Efectivament, el que compta és l'origen dels ingredients, un origen pel qual molts guarden silenci... amb raó...

Efectivament, ja no comptem el nombre de marques franceses "Made in France" que no tenen ni una fàbrica ni un proveïdor basat a França. Però compte, això és completament legal. Un aliment es pot elaborar en un 95 % a Espanya amb ingredients provinent de països comunitaris i extracomunitaris, transportats en bosses grans per transportar els residus (big bags) cap a França per experimentar una transformació final com un simple recobriment de greix. Al final d’aquesta operació, només cal posar-hi el segell de "fabricació francesa".

Per a CROQ' la Vie, aquestes garanties per al consumidor es materialitzen, en primer lloc, mitjançant la comunicació de l'origen purament i simplement francès dels ingredients que utilitzem, més enllà del fet que som una marca francesa que fabrica a França.


CROQ' la Vie aposta per la producció local francesa de qualitat que contribueix plenament als resultats en matèria de salut que els nostres clients obtenen amb els seus animals.

Els hidrats de carboni que se’ls hi dona en grans quantitats als nostres gossos i gats poden ser la causa d'un cert nombre de problemes de salut: infeccions urinàries, càlculs, pancreatitis, diabetis, obesitat,...

Naturalment, aquests ingredients s'han de limitar al màxim.

Els hidrats de carboni estan presents principalment en lleguminoses, tubercles i cereals.

Antigament, abans de la creació del pinso, els propietaris preparaven els bols dels seus gossos i gats barrejant carn amb arròs, pasta, flocs d’avena. A les nostres mascotes els hi anava bé, estaven contentes i sanes. Però els darrers anys, els propietaris han presenciat l’aparició de nous ingredients com les llenties, els cigrons, els pèsols, la patata o fins i tot el moniato, per obtenir “pinso sense cereals”. Aquests ingredients són rics en hidrats de carboni, però sobretot poden tenir repercussions de vegades significatives en la salut dels nostres carnívors domèstics.  

A CROQ' la Vie creiem que sí, cal afavorir el pinso baix en hidrats de carboni, però no en detriment de la salut dels nostres animals.

A CROQ' la Vie, el nostre menjar per a gossos i gats conté un mínim d'hidrats de carboni de fins a un 21%, i és sense lleguminoses ni tubercles..

Durant anys, els nostres gossos han menjat carn i cereals sense problemes, feliços i sans.

Durant dècades, fins i tot abans de l'arribada del pinso a les nostres cases, els propietaris preparaven amb amor per a les seves mascotes, una barreja de carn i arròs, o pasta o fins i tot flocs d’avena. Als nostres gossos i gats els hi anava bé, no experimentaven totes aquestes malalties contemporànies (diarrea recurrent, gastritis, dermatitis, pancreatitis,...) i eren feliços.

Avui dia és tot el contrari, les nostres mascotes es posen malaltes, cada cop més joves i amb malalties cada cop més greus, a mesura que canviem la seva alimentació.

Més enllà dels simples trastorns digestius (diarrea crònica, gastritis i vòmits de bilis), algunes verdures, malauradament, arriben a provocar malalties i patologies molt més greus. I això és el que ens preocupa. Entre aquestes malalties trobem la pancreatitis aguda, la dermatitis fulgurant, les miocardiopaties dilatades d'origen no genètic, així com la paràlisi progressiva de l'eix posterior.

Més enllà dels imports monumentals que els propietaris gasten per combatre aquestes noves malalties, ens preocupem pels nostres animals. No obstant això, sabem que senzill pot ser prevenir aquestes malalties quan són causades simplement per la presència de tubercles o lleguminoses: patata, moniato, cigrons, pèsols, llenties, etc.

Els nostres gossos i gats tenen unes característiques anatòmiques i fisiològiques molt particulars i com a propietaris que estimem els nostres animals, no ho podem ignorar, la seva salut està en joc.

Per exemple, els seus intestins, llisos i sense haustracions, són tres vegades més curts que els dels humans, fet que fa que no puguin digerir determinades verdures com els tubercles o les lleguminoses abans esmentats. Aquests ingredients no són per res inofensius per als nostres carnívors domèstics.

Actualment, la FDA, el Centre de Control de Verí Animal i cada cop més estudis independents donen l'alarma sobre aquests ingredients potencialment nocius per a la salut dels nostres carnívors domèstics, gats i gossos.

Cuidem la seva salut, no els hi donem cap d'aquestes verdures.

 • Ingredients i fabricació francesa

  Ingredients i fabricació francesa

 • Composició aprovada per laboratoris

  Composició aprovada per laboratoris

 • Lliurament gratuït a França a partir de 8 kg

  Lliurament gratuït a França a partir de 8 kg

 • Una pregunta? Assistència per correu electrònic ultra reactiva Saber-ne més

  Una pregunta? Assistència per correu electrònic ultra reactiva

  Saber-ne més